jueves, 8 de agosto de 2013

RISOTTO DE CABACIÑO

Ingredientes:

  • 1 cabaciño
  • 300g de arroz
  • 2 puerriños ou 1 cebola mediana
  • un trozo de queixo
  • caldo
  • viño branco

  1. Póchase o puerro.
  2. Engádese o cabaciño cortado en dados e cocíñase uns minutos ata que empece a estar blando.
  3. Engadimos o arroz e dámoslle unhas voltas.
  4. Mollamos cun chorriño de viño branco e remexemos.
  5. A partires deste momento iremos engadindo o caldo(quente) "cacito a cacito" segundo o vaia absorvendo e sen parar de remexer  durante uns 25 minutos ou ata que o arroz esté listo. 
  6. Por último engadimos o queixo relado e remexemos un par de minutos máis para que se desfaga e quede integrado.
  7. Listo, bo proveito!.


No hay comentarios:

Publicar un comentario