miércoles, 10 de abril de 2013

SOPA DE ESPINACAS, IOGUR E ARROZ

¡Qué ricas están estas sopiñas quentes nestes días de frío! ¿para cando a primavera este ano????

O sabor pareceume unha mezcla entre arroz caldoso con verduras e alioli. Gustoume moito. Iso sí tenvos que gustar o allo!!


Ingredientes (para 2-3):
1 mollo de espinacas frescas
100g de arroz
1 litro de caldo
1 cebola pequena
3 iogures naturais (sen azucre)
2 dentes de allo

Primeiro póchase a cebola picada pequena. Engádense as espinacas cortadas a tiras e deixanse reducir. (5-10 minutos)
Neste momento incorporamos o arroz damos unhas voltas e engadimos o caldo a ferver. Rectificamos de sal e deixamos que o arroz se cociñe.
Aparte batimos os iogures cos dentes de allo ben machacados e engadimos a mestura á sopa. Quentamos sen deixar que chegue a ferver e servimos ben quente. Bó proveito.

http://www.balticmaid.com/2011/07/labaneya-egyptian-yogurt-and-spinach-soup/

No hay comentarios:

Publicar un comentario