viernes, 9 de noviembre de 2012

PASTA CON ESPINACAS Ó LIMON

Aquí vai unha receita sinxela e apta para tódalas estacións do ano (usando espinacas " de Nova Zelanda" no verán).


Ingredientes:

Espinacas
Pasta
unha cebola ou puerro pequeno
Nata
Raiadura de limón


 
Por un lado cócese a pasta. 
Por outro pásanse as espinacas nunha sartén, cun pouco aceite e sal e deixanse escurrir.

Pícase e sofrítese a cebola, cando esté dourada engádeselle a nata e déixase reducir. 
Engádese a raidura de limón e listo para servir.

Como sempre podedes facer variacións ó voso gusto, na receita orixinal levaba ademáis bacon e queixo parmesano.

FONTE: http://quehagoconmicestadeverduras.wordpress.com/2011/04/18/pasta-con-espinacas-al-limon/

No hay comentarios:

Publicar un comentario