Ingredientes:
100ml de auga ben fría
65g de fariña
1 ovo
1 chisco de sal
Mini-cabaciños ou flores solas
Unha pouca fariña milla para rebozar
Aceite de xirasol para fritilas (o de oliva deixa a tempura moi pesada)
Facemos unha mestura coa auga, o ovo, a fariña e o sal. Remexendo o xusto. Deixamos repousar na nevera.
Quecemos o aceite na sartén, e cando esté ben quente comezamos a rebozalas flores na fariña milla (para que a tempura se pegue mellor) e despois pola mezcla que fixemos antes.
Fritimos ata que queden douradas.
*Tamén se poden rellenar antes de rebozalas con requeixo e noces ou anchoas... por exemplo.
FONTE: laflordelcalabacin.blogspot.com
Quecemos o aceite na sartén, e cando esté ben quente comezamos a rebozalas flores na fariña milla (para que a tempura se pegue mellor) e despois pola mezcla que fixemos antes.
Fritimos ata que queden douradas.
*Tamén se poden rellenar antes de rebozalas con requeixo e noces ou anchoas... por exemplo.
FONTE: laflordelcalabacin.blogspot.com
No hay comentarios:
Publicar un comentario